Medica Forum

Ga naar het forum

Het oude Medica forum. Een bron van veel wijsheid. Ook van speciale woorden die de proffen van Geneeskunde en Biomedische wetenschappen zelf hebben uitgevonden. Daarom kom je na een Google-zoektocht van het betreffende woord vaak op ons forum terecht!

Wat is dit?

Dit is een statische kopie van het forum zoals het was in juni 2014. Dat betekent dat je geen vragen kan posten, geen reacties kan plaatsen... Kortom: het is een archief.

Om examenvragen, samenvattingen, schema's,... toe te voegen en/of te bekijken, surf je best naar onze super awesome mega coole Wikimedica!

Waarom?

Een forum vergt constant en uitgebreid onderhoud. De laatste tijd werd ons ooit zo populaire forum bijna niet meer gebruikt. Het enige gebruik dat het forum kende was misbruik, namelijk door spambots en hackers. Dit komt niet ten goede van onze website en onze webhost Ulyssis. Daarom besloten we om het forum te archiveren.

Dit archief van het forum biedt je de mogelijkheid om het forum van weleer nog eens te bezoeken en via Google obscure woorden terug te vinden.

Kan het beter?

Deze statische kopie is niet perfect. Het bewaren van de structuur vergt veel tijd en vooral veel kennis van het phpBB-systeem. Zo is de indeling van de subfora verloren gegaan. Daarom staan deze allemaal beneden in één lange lijst.