TRAPPISTENDEGUSTATIE

Live forum: /viewtopic.php?t=11407

Lott_

18-11-2007 13:49:52

Liefste jaargenootjes,

Met grote trots kondigt het feestcomité hierbij 2e bac BMW’s TRAPPISTENDEGUSTATIE aan:

Wat? Trappistenavond met een Chimay triple, een Orval, een Rochefort 8 en een Westvleteren 12 (jawel, dat moeilijk te verkrijgen lekkers dat door kenners werd uitgeroepen tot hét beste bier ter wereld) voor iedereen die ingeschreven is!
Waar? In ZaMo (achter Doc’s)
Wanneer? Maandag 3 december, vanaf 21u
“Wa moet da koste?” Voor de spotprijs van € 12 p.p. krijg je deze 4 verschillende trappisten met bijbehorende kazen, nootjes e.d.

Naast een Westvleteren 12 die voorzien is voor iedere ingeschrevene, is er die avond zelf ook de mogelijkheid tot het kopen van flesjes Westvleteren 6 (blond) en 8 (aan resp. € 3 en 4, om nog ter plaatse op te drinken of om mee te nemen)!
De mooie houten bakken van Westvleteren (zonder bier weliswaar) worden die avond ook geveild.

OPGELET!
Vanaf woensdagavond 21/11 houden we voor deze trappistendegustatie inschrijvingsmomenten voor alle jaren (inschrijven is namelijk verplicht!). MAAR omdat we toch graag een massale opkomst uit ons jaar zouden willen zien, krijgen jullie (2e bac BMW) maandag 19/11 en woensdag 21/11 voor en na de les de exclusiviteit voor het kopen van kaarten (bij de jaarraad). Gezien het beperkt aantal plaatsen hebben we maar 1 boodschap: profiteer van de (tijdelijk) exclusieve verkoop in ons jaar en wees er dus snel bij!!

Meer info? 2ebacbmw@gmail.com of bij ons.

Mis deze toch wel unieke activiteit niet!
Tot dan!!

Uw feestcomité