Inleiding heelkunde

Topic Posts Author Date
vochtbalans 1 Anonymous 27-09-2008 10:03:49
Enterale voeding 7 Boe 26-01-2007 23:58:26
ITE? 4 negbot 26-01-2007 12:11:43
Elektrolytensamenstelling 4 Boe 25-01-2007 18:26:16
oefeningen vochtbalans 14 Anonymous 23-01-2007 08:35:33
oefeningen abnormale BGW 12 Philip 23-01-2007 02:50:32
WBC 4 Yoke 22-01-2007 11:14:19
opdrachten van glycemie 8 Anonymous 21-01-2007 22:37:18
Myocardinfarct 3 Anonymous 21-01-2007 19:16:18
VAG daalt! 3 amiliana 21-01-2007 18:57:37
PT PTT bloedingstijd 1 LA1 21-01-2007 08:34:26
Opdrachten 10 magdalena 20-01-2007 21:01:38
Examenvragen thomas 4 Anonymous 20-01-2007 19:16:13
CVD 3 Anonymous 20-01-2007 19:12:08
acuut abdomen 5 foub 20-01-2007 18:44:49
hyponatriemie/normaal kaliemie bij ingreep 3 amiliana 20-01-2007 16:00:51
vraagjes 1 varkje 20-01-2007 14:17:18
symptomen hypokaliëmie 5 AmplifiedKeos 20-01-2007 09:08:15
AB 1 varkje 19-01-2007 21:29:43
Creatinine clearance 2 Fie 19-01-2007 20:55:48
complet 3 Fie 19-01-2007 20:51:39
nieraandoeningen pg 23 3 angel? 19-01-2007 18:59:34
kalium bij nierinsufficientie 4 -eva- 19-01-2007 18:36:42
p74 kalium 1 Diederick 19-01-2007 18:22:23
p71 PCO2 1 Diederick 19-01-2007 18:19:18
p65 formule 11 Diederick 19-01-2007 18:16:54
p57 Hartmann 7 Diederick 19-01-2007 18:14:26
osmolaliteit 4 varkje 19-01-2007 17:14:48
PPDS 4 LA1 19-01-2007 15:31:31
p65, hyponatriemie 3 Diederick 19-01-2007 12:22:18
corticosteroïden 2 AmplifiedKeos 19-01-2007 10:53:55
opvulling bij bloedverlies 3 -eva- 19-01-2007 08:44:29
slides 1 varkje 18-01-2007 22:47:09
.. echt domme vraag 6 ayla 18-01-2007 19:34:26
dringende ingrepen p31 3 Diederick 18-01-2007 17:59:29
moederp28 2 Diederick 18-01-2007 17:54:23
ondervoedingp27 4 Diederick 18-01-2007 17:50:06
postoperatieve insulinenood 3 Diederick 18-01-2007 15:16:35
nierinsufficientie 2 Diederick 18-01-2007 15:05:14
proteinenbeperking bij nierfalen 3 -eva- 18-01-2007 11:42:27
bloedfilter 1 -eva- 18-01-2007 08:04:35
HCV infectierisico 1 kanda 17-01-2007 22:34:56
hartstilstand p67-68 1 kanda 17-01-2007 22:32:13
hypokaliemie p 21-22 4 kanda 17-01-2007 22:27:48
rekentoestel op examen?? 3 kathje 17-01-2007 21:20:40
examen antwoorden 6 patat 17-01-2007 21:20:20
punten verdeling 7 catkoeta 17-01-2007 16:46:45
moleculaire gewichten enzo 3 -eva- 17-01-2007 15:14:25
oef van examen 2 Anonymous 17-01-2007 14:34:28
Bloedformule 1 Belleke 17-01-2007 09:42:06
glycemie 4 Anonymous 17-01-2007 06:19:01
p 66, penninckx 1 ayla 16-01-2007 16:29:48
overzicht 'niet/ te kennen' 13 kanda 16-01-2007 16:28:08
heparine 3 kanda 16-01-2007 16:24:10
longembool p111 4 kanda 16-01-2007 16:22:03
zadelembool-infarct 1 kanda 16-01-2007 16:19:00
transferrine 6 kanda 16-01-2007 09:59:50
oligurie bij overvulling 3 kanda 15-01-2007 23:18:43
effect van ingreep op Na (p 55-56) 3 kanda 15-01-2007 23:15:11
creatinine klaring 4 kanda 15-01-2007 23:12:49
kader p 21 4 kanda 15-01-2007 23:08:14
hoofdstuk 3 en 8 4 kanda 15-01-2007 18:02:18
hyponatriemie 2 jo 15-01-2007 15:57:32
FiO2 2 catkoeta 15-01-2007 12:54:55
elektrolieten 12 jo 15-01-2007 11:57:50
wonden 4 kanda 15-01-2007 10:43:36
perifeer zenuwblok 2 catkoeta 14-01-2007 21:58:44
Hyponatremie 8 catkoeta 14-01-2007 19:22:05
oefeningen abnormale BGW 3 César Vialpando 14-01-2007 17:16:19
p20 14 jo 14-01-2007 17:07:34
HDC en overvulling??? 3 catkoeta 14-01-2007 17:03:52
postop vocht-elektrolyten behoefte 3 catkoeta 14-01-2007 16:57:07
Heparine/Aspirine 4 catkoeta 14-01-2007 13:38:08
Vochtbalans 3 César Vialpando 14-01-2007 11:47:25
artieriele, veneuze, cappilaire bloeding 10 mathi 14-01-2007 10:53:27
vraag 11 hoofdstuk 2 9 Poemba 14-01-2007 08:26:36
vraag 3 hoofdstuk2 4 Poemba 14-01-2007 08:07:40
effect heelknd op vocht-en elektrolytenhuish 4 kathje 13-01-2007 22:08:13
kuitcompressie 5 Poemba 13-01-2007 15:23:27
diabetici operatielijst 3 Reumi 13-01-2007 14:19:39
infarct en trombolytica 15 Poemba 13-01-2007 14:08:13
Hoofdstuk 3 5 Anonymous 13-01-2007 14:00:59
zuurstof toediening 6 Poemba 13-01-2007 13:36:26
R-L shunt bij aspiratie 4 Poemba 13-01-2007 13:13:25
Coumarine derivaten 3 Jvds 13-01-2007 10:51:07
postoperatieve pijn regeling 2 Poemba 13-01-2007 08:54:28
enterale voeding 7 Poemba 13-01-2007 08:05:37
oefeningen abnormale BGW 3 Anonymous 12-01-2007 17:08:30
isostenurie 2 Poemba 12-01-2007 12:57:52
ADH en aldosterone 3 Poemba 12-01-2007 10:14:07
disease severity score 4 Poemba 11-01-2007 18:49:13
chronische nierinsufficiëntie 2 Poemba 11-01-2007 16:30:57
glycemie regeling 8 Poemba 11-01-2007 15:27:19
evisceratie 16 Poemba 11-01-2007 13:23:44
klein vraagje 3 Poemba 11-01-2007 11:00:50
penninckx p56 kaliemie 2 Anonymous 11-01-2007 09:09:46
TBW 3 catkoeta 10-01-2007 10:33:31
IDD en NIDD 5 catkoeta 09-01-2007 10:19:01
BD liggend en staand 5 catkoeta 09-01-2007 10:06:36
Post-operatieve infecties Broos 3 Anonymous 08-01-2007 20:16:38
insuline drip 4 varkje 06-01-2007 22:05:26
waarde en equivalent gewicht 2 varkje 03-01-2007 20:55:43
levofloxacine 2 varkje 03-01-2007 13:09:57
kleine lettertjes 2 Anonymous 03-01-2007 09:27:38
GSO 3 varkje 02-01-2007 15:20:58
examenvragen vorig jaar 3 Sietske 02-01-2007 09:33:29
Incentieve spirometrie 2 Fie 30-12-2006 20:33:39
normale creatininemie 3 -eva- 30-12-2006 09:53:41
doseringen 2 s0107781 29-12-2006 21:13:31
Afkortingen 8 AmplifiedKeos 28-12-2006 11:46:55
Braken en Na-verlies 2 AmplifiedKeos 27-12-2006 22:53:07
elektrolytenhuishouding 8 AmplifiedKeos 27-12-2006 22:50:46
GH 7 AmplifiedKeos 27-12-2006 22:47:52
deel heelkunde van Broos 3 liesemie 26-12-2006 14:18:12
p101 102 acuut bloedverlies 4 kanda 25-12-2006 19:40:46
niet gezien stukken 4 kanda 25-12-2006 19:35:24
Penninckx blz74 3 Anonymous 24-12-2006 19:34:04
Postoperatieve koorts 4 Niko 23-12-2006 22:15:47
bloed pH verdedigen 3 kanda 23-12-2006 22:14:32
K+ verjagen 4 kanda 23-12-2006 22:12:07
natriëmie 1 kanda 23-12-2006 22:09:03
waterintoxicatie 3 kanda 23-12-2006 22:05:51
glycemie 6 kanda 23-12-2006 22:04:38
bijwerkingen en verwikkelingen 2 kanda 23-12-2006 21:58:50
opdrachten 10 kanda 23-12-2006 21:57:58
spinale verdoving 5 varkje 22-12-2006 10:46:07
te kennen? 2 Anonymous 22-12-2006 10:15:00
postoperatieve bewustzijnsstoornissen? 2 Anonymous 21-12-2006 16:24:32
penninckx 2 s0107781 20-12-2006 22:38:00
hoofdstuk 9 12 AmplifiedKeos 20-12-2006 21:09:08
hypo/hyperkaliemie 4 Anonymous 20-12-2006 12:49:23
hypo/hyperkaliemie 1 Anonymous 20-12-2006 12:45:02
respiratoire aandoeningen en preoperatief onderzoek 2 magdalena 17-12-2006 19:54:22
atelectasestreng 3 AmplifiedKeos 12-12-2006 14:41:28
lokale verdoving 5 varkje 12-12-2006 14:23:48
tiltest 7 AmplifiedKeos 11-12-2006 08:43:30
Grafiek hematocriet 3 César Vialpando 10-12-2006 15:26:51
Penninckx 3 catkoeta 10-12-2006 09:51:51
Child Pugh score 8 johny de pony 05-12-2006 13:05:55
Penninckx 5 liesemie 30-11-2006 13:47:34
Penninckx 3 varkje 10-11-2006 17:14:45