Nefrologie

Topic Posts Author Date
wederom casus 1 negbot 26-06-2007 05:56:19
70 jaar HDC examenvraag 3 magdalena 25-06-2007 19:48:30
behandeling 4 magdalena 25-06-2007 18:27:52
examenvraag 10 magdalena 25-06-2007 12:31:33
p. 33 membranoproliferatieve glomerulonefritis 2 Diederick 24-06-2007 15:05:41
p. 14 diuretica bij nefrotisch syndroom 2 Diederick 24-06-2007 15:03:37
dunne menmbraannefropathie 8 AmplifiedKeos 24-06-2007 11:49:02
casus 2 AmplifiedKeos 24-06-2007 11:41:48
man met hoofdpijn en anemie 2 AmplifiedKeos 24-06-2007 10:51:42
sec PTH stijging 1 kanda 19-06-2007 15:06:41
examen vraag 9 Anonymous 19-06-2007 13:09:49
examenvraagje 3 Anonymous 19-06-2007 07:33:11
examenvraagcasusjes 4 A01tje 18-06-2007 21:24:16
ex 2 kanda 18-06-2007 20:46:35
casusje 2 Dubin 18-06-2007 20:34:37
onvolledige urinecollectie 8 kanda 17-06-2007 19:41:23
klinische lessen met casus 5 kanda 17-06-2007 18:25:02
proliferatief 4 kanda 17-06-2007 13:46:46
casusen 3 Anonymous 16-06-2007 12:21:46
Pag 33 4 defke 16-06-2007 09:47:33
chronische nierinsufficientie 2 Anonymous 16-06-2007 09:36:00
chronische nierinsufficientie 2 Anonymous 16-06-2007 08:56:30
chronische nierinsufficientie 2 Anonymous 16-06-2007 07:58:50
casussen hematurie 5 Anonymous 16-06-2007 06:06:41
focale mesangiale proliferatieve GN 1 Dubin 15-06-2007 20:01:15
p. 65 chronische pyelonefritis 1 Diederick 15-06-2007 19:53:17
examevraag chronische NI en medicatie 3 Anonymous 15-06-2007 15:56:25
casussen chronische nierinsufficientie 2 Anonymous 15-06-2007 13:09:21
examen vraag 3 Anonymous 15-06-2007 12:53:31
tubulaire en overloop proteÔnurie 2 Anonymous 15-06-2007 09:22:04
dysplasie 2 Diederick 15-06-2007 08:48:11
vraagjes!!! 3 Anonymous 14-06-2007 22:46:25
nierfunctieachteruitgang 2 Anonymous 14-06-2007 16:13:50
Onderzoeken bij acute allergisch IS nefritis 3 Anonymous 14-06-2007 14:17:45
Diabetes examen 11 Anonymous 14-06-2007 14:03:11
casusinfo 2 ayla 14-06-2007 12:31:41
Labowaarden casussen 3 Fie 14-06-2007 12:20:45
Vraag ACE-I 13 Sietske 14-06-2007 11:34:32
vraagje 6 Anonymous 14-06-2007 11:02:54
lipodystrofie 3 Dubin 14-06-2007 10:24:34
acute tubulo-interstistiŽle nefritis 11 varkje 14-06-2007 08:40:22
Selectieve proteÔnurie 2 varkje 13-06-2007 19:39:40
hemodialyse => vit B12 7 -eva- 13-06-2007 18:38:41
examenvraagjes 8 Anonymous 13-06-2007 17:02:17
medicale behandeling niercelcarcinoom? 12 Anonymous 13-06-2007 13:09:12
renale glucosurie - nefrogene diabetes mellitus 3 -eva- 13-06-2007 10:06:54
dialyse 2 ayla 13-06-2007 06:45:03
metabole acidose 2 ayla 13-06-2007 06:43:10
examenvraagjes 5 Anonymous 12-06-2007 18:41:39
acute IS nefritis 1 ayla 12-06-2007 18:34:38
anti-gbm 2 Anonymous 12-06-2007 18:06:08
geforceerde diurese 9 ayla 12-06-2007 16:22:25
LDH en hemolyse 2 ayla 12-06-2007 15:34:15
secundaire hyperparathyoidie 2 Anonymous 12-06-2007 11:59:15
debiet 4 Anonymous 12-06-2007 09:24:36
sepsis en nierinsufficiŽntie 3 Anonymous 12-06-2007 08:52:58
DD acute NI 2 ayla 12-06-2007 07:16:41
kliniek acute tubulusnecrose 1 ayla 12-06-2007 07:06:46
hypotensie en NI 4 varkje 12-06-2007 06:21:37
doorlaatbaarheid van de glomerulaire filter 2 Anonymous 11-06-2007 17:12:07
HC transplantatie? 4 -LiLyįį 11-06-2007 15:56:22
fornix van de nier 1 Anonymous 11-06-2007 15:28:23
nierafmeting 2 Anonymous 11-06-2007 13:51:49
segmentair, lokaal, globaal, fokaal 5 GOODmorning 11-06-2007 13:10:27
hypoplasie & dysplasie vd nier 6 catkoeta 11-06-2007 12:55:06
transplantatie 4 Nupie 10-06-2007 20:57:18
fosfaatdiabetes 3 verraes 10-06-2007 18:31:36
Fanconi 2 catkoeta 10-06-2007 09:36:23
gevolgen van de renale compensatoire adaptatie 2 Anonymous 09-06-2007 21:42:24
IJzer 2 Poemba 09-06-2007 18:56:56
voorbeeldexamenvrage: vraagje 1 Poemba 09-06-2007 18:55:58
pyeolonefritis 3 Poemba 09-06-2007 13:17:05
complement factoren 2 Poemba 09-06-2007 13:07:55
segmentaire hyalinisatie 4 Poemba 09-06-2007 09:37:27
Compensatoire adaptatie 3 Anonymous 08-06-2007 23:07:24
casus interstit nefritis en pyelonefritis 1 6 Reumi 08-06-2007 20:01:32
normochroom en normocytair 2 Anonymous 08-06-2007 14:56:58
metabole acidose ennatriumbicarb 3 jo 08-06-2007 14:35:52
Acute NierinsufficiŽntie: cassusen 13 Cťsar Vialpando 08-06-2007 14:14:33
anti-GBM 2 Poemba 08-06-2007 09:35:37
littekens 3 Poemba 08-06-2007 08:19:30
glomerulonefritissediment 2 zalmpje 07-06-2007 19:23:33
Fanconi 1 catkoeta 07-06-2007 18:07:26
hyperfiltratie en hypertrofie 1 catkoeta 07-06-2007 17:38:59
glomerulonefritis 2 Anonymous 07-06-2007 13:41:18
oedeemvorming: verklaring 3 Poemba 07-06-2007 12:21:54
labowaarden 4 Fie 07-06-2007 11:12:29
Chron nierinsufficiŽntie 5 Anonymous 07-06-2007 08:36:18
complementfactoren 1 foub 06-06-2007 20:23:36
gemengde cryoglobulinemie... 5 Anke* 06-06-2007 13:48:13
IgA nefritis 3 Lenny 06-06-2007 09:59:33
kliniek congenitale nefrologische aandoeningen 2 Fie 05-06-2007 19:28:40
oligomeganefronie 6 Anonymous 05-06-2007 15:12:04
van damme 6 catkoeta 05-06-2007 09:24:54
examenvragen nefrologie??? 4 amiliana 04-06-2007 20:56:25
Niet te kennen 7 Yoke 04-06-2007 19:20:59
dunne membraan nefropathie 5 catkoeta 04-06-2007 11:58:26
creatinurie 2 Anonymous 04-06-2007 09:06:54
serumcreatinine 2 catkoeta 04-06-2007 08:27:58
Vergrote nieren 3 Anonymous 03-06-2007 13:57:17
proliferatieve glomerulonefritis 2 angel? 02-06-2007 21:19:43
postrenale nierinsuff en membraneuze glomerulonefritis 3 Logghie 02-06-2007 13:42:26
Creatinine/ureum verhouding 5 amiliana 02-06-2007 13:03:39
Hematurie in casussen: DD 1 amiliana 02-06-2007 09:36:02
nier, p20 2 ayla 02-06-2007 08:36:46
PRAKTISCH probleem met toledo: casussen willen niet openen 6 amiliana 02-06-2007 06:58:13
dialyse prof Kuypers 4 ayla 01-06-2007 20:08:35
lupus nefritis 1 kanda 01-06-2007 18:18:17
urine alkaliniseren 1 kathje 01-06-2007 17:29:14
myeloma cast nefropathie 1 catkoeta 01-06-2007 14:42:42
lupus 1 kanda 01-06-2007 13:14:24
minimal change glomerulopathie 2 kanda 01-06-2007 11:40:09
focale en segmentaire glomerulosclerose 4 kanda 01-06-2007 11:30:15
pathogenese van glomerulonefritis 4 kanda 01-06-2007 10:36:47
segmentaire hyalinisatie 8 kanda 01-06-2007 10:21:51
autochtoon Ag 4 kanda 01-06-2007 09:49:06
eerste casus 4 Anonymous 01-06-2007 08:59:12
RBC ISOMORF OF DYSMORF? 5 Anonymous 01-06-2007 08:57:07
Crescent vorming --> BM of capillair? 2 amiliana 01-06-2007 08:40:31
indeling anemie 6 lommy 01-06-2007 07:25:13
congenitale aandoeningen Van Damme 6 kanda 01-06-2007 07:23:54
dermatologische afwijkingen 5 kanda 31-05-2007 21:07:10
hyperparathyroidie 3 kanda 31-05-2007 20:46:06
casusen 2 Anonymous 31-05-2007 20:18:07
creatininurie 2 Anonymous 31-05-2007 19:24:05
creatinineklaring 4 Anonymous 31-05-2007 19:19:54
dopamine bij ANI 2 angel? 31-05-2007 18:30:31
verhoging LDL 2 kanda 31-05-2007 18:08:51
diagnostische benadering proteinurie 8 kanda 31-05-2007 16:31:31
plasmaceldyscrasie 6 Anonymous 31-05-2007 10:48:36
ontstekingsreactie 3 Anonymous 30-05-2007 09:45:00
polycystose 4 Anonymous 29-05-2007 19:50:15
chronische nierinsufficiŽntie en zoutretentie 2 Anonymous 29-05-2007 18:37:37
hyperlipidemie & nefr syndr 3 catkoeta 29-05-2007 17:47:51
hypoalbuminerie bij nefr syndr 2 catkoeta 29-05-2007 17:36:08
ventrikelhypertrofie chronische nierinsuff. 3 Anonymous 29-05-2007 17:24:51
behandeling tubulusnecrose 10 Anonymous 29-05-2007 15:26:19
nefro 2 Nupie 29-05-2007 12:02:46
vraagje 3 Anonymous 29-05-2007 08:27:47
van renterghem op vtm 4 Poemba 28-05-2007 14:03:03
acute interstitiele nefritis 2 angel? 26-05-2007 14:42:56
symptomen en aandoeningen 2 varkje 25-05-2007 20:31:53
voorbeeld-examenvragen? 11 Anke* 19-05-2007 21:06:54
wat wegvalt... 1 Anke* 19-05-2007 21:04:57
puntenverdeling nefro/uro 5 Stille bloem 19-05-2007 10:30:20
metabole acidose en serumcreatinine 2 ayla 13-05-2007 15:27:56
slides 2 varkje 10-05-2007 17:09:40
peritoneaaldialyse 2 LA1 10-05-2007 16:09:34
Voorbeeldexamenvragen 3 Nupie 09-05-2007 17:09:55
p 39 acute poststreptococcen glomerulonefritis 2 Stille bloem 08-05-2007 19:10:50
examenvragen Van Damme 3 LA1 08-05-2007 13:48:31
echo weerstandindices 1 Anonymous 07-05-2007 19:35:48
diagnostiek chron nierisuff 2 catkoeta 06-05-2007 14:12:21
proteÔnurische nier 2 catkoeta 06-05-2007 14:09:45
distale tub fcts 1 catkoeta 06-05-2007 14:06:17
transplantatie als contraindicatie? 4 catkoeta 06-05-2007 13:44:35
wel of niet te kennen? 10 catkoeta 06-05-2007 10:32:50
P48 systeemaandoeningen 4 lala 01-05-2007 09:40:21
mesangium 2 lala 30-04-2007 15:04:04
p33 mesangium 2 lala 30-04-2007 15:02:13
pathologie 2 Anonymous 26-04-2007 12:52:36
Grootte porien en slit membranen 6 Stille bloem 15-04-2007 16:14:05
Tot waar geraakt tot nu toe? + Casussen 6 Boe 28-03-2007 10:49:53