Nefrologie

Topic Posts Author Date
Bioincompatiebele membraan 1 Millekemallekemol 14-06-2012 16:41:37
leerstof 3 johny 05-05-2012 16:15:35
twee examenvragen 3 martijnn 29-06-2011 18:37:24
behandeling membraneuze GN 1 leuvendebeste 28-06-2011 22:59:39
chronische nierinsuff 4 mevrouw_konijn 23-06-2011 09:49:29
transplantatie 2 mevrouw_konijn 22-06-2011 10:18:15
Retrosternale pijn lupus 3 Eileen 22-06-2011 08:06:50
examenvraagje Lerut 2 sakkeO 21-06-2011 20:34:34
sclerodermie 1 yocha 19-06-2011 19:59:06
examenvraag: renale aandoeningen door medicatie 5 didipersyn 18-06-2011 12:45:29
Calcium en Fosforhuishouding 11 Eileen 17-06-2011 10:03:20
gevolgen van de renale compensatoire adaptatie 1 Anonymous 15-06-2011 20:42:31
HUS en E.coli 2 hallopiep 14-06-2011 08:15:07
rejectie niertransplantatie symptomen 1 Anonymous 04-06-2011 11:49:32
tekst cursus 5 hallopiep 30-05-2011 10:04:33
leerstof prof Kuypers 7 Aurťlie 07-05-2011 14:57:09
ANG II 1 Anonymous 31-03-2011 11:19:12
ANG II 1 Anonymous 31-03-2011 11:18:51
interstitiele nefritis en pyelonefritis ppt 2 seppe28 22-06-2010 15:11:32
hematurie bij syndroom van alport 3 seppe28 22-06-2010 09:25:47
casussen nier 2 Anonymous 14-06-2010 10:02:52
Lerut 3 Anonymous 11-06-2010 11:26:03
myeloma cast nephropathie en hypercalcemie 1 evappelsien 10-06-2010 09:19:32
Behandeling acute tubulusnecrose 2 evappelsien 10-06-2010 09:16:01
Welke medicatie veroorzaakt chronische nierinsufficiŽntie? 4 solid_snake_nr1 07-06-2010 12:18:46
theoretische lessen 6 koetjeboe 31-05-2010 15:43:55
labo waarden 2 koetjeboe 30-05-2010 21:39:32
casus chronische NI 2 Anonymous 29-05-2010 13:37:45
oligo/anurie bij acute NI (p16) 2 de Jean 29-05-2010 11:34:57
p 17 3 koetjeboe 29-05-2010 10:22:11
casussen 22/03 2 seppe28 28-05-2010 09:45:04
examenvragen 2 Anonymous 25-05-2010 19:21:18
nierinsufficientie en dosis medicatie aanpassen 4 Anonymous 23-05-2010 17:56:09
Indeling chronische nierinsufficiŽntie (p.20) 3 s0179617 23-05-2010 12:16:08
patho 1 koetjeboe 15-05-2010 13:49:57
casussen 2 koetjeboe 29-04-2010 20:38:50
LEERSTOF 2010 12 Anonymous 12-04-2010 14:54:33
Fosfaatbinders bij chr NI 1 Anonymous 01-04-2010 13:25:53
klinische lessen 2 Anonymous 24-06-2009 17:55:49
ex.vraagjes 2 Nathalie D 24-06-2009 17:18:05
Verschil membraneuze en FSGS 1 Luk 21-06-2009 16:17:19
chronische nierinsufficiŽntie 2 s0204014 17-06-2009 15:13:38
Microangiopathie - zwangerschap 1 Lao Tzu 16-06-2009 21:52:42
predialysepatiŽnt slideshow te kennen? 2 Lili 15-06-2009 14:48:16
Tegenstrijdig... 2 Anonymous 14-06-2009 20:45:51
3 examenvragen casussen vorig jaar 2 Anonymous 14-06-2009 16:59:59
histologie 4 Anne1987 14-06-2009 09:23:25
acidose bij nierinsufficientie 3 Anonymous 14-06-2009 09:08:52
tijd tussen 2 albustix bij diagnostiek proteÔnurie 1 Lili 14-06-2009 08:51:32
enkele vraagjes van cursus nefro 4 s0204014 13-06-2009 17:20:55
LERUT 9 Anonymous 13-06-2009 10:19:40
Atriaal natriuretische factor 2 Anonymous 13-06-2009 10:08:52
eerste of tweede les: nierfunctie berekenen 2 Anonymous 13-06-2009 08:07:44
examenvraag vorig jaar: wegener 9 Anonymous 12-06-2009 19:25:39
Erythrocyturie / hematurie 1 Anonymous 12-06-2009 17:29:40
antistoffen, immuuncomplexen 4 Anonymous 12-06-2009 16:23:25
behandeling acute tubulusnecrose+CNI 1 Anonymous 12-06-2009 10:28:16
Hypertensive reactie ACE-I bij stenose 1 Denis 11-06-2009 08:45:33
fosfor bij chronische nierinsufficiŽntie 2 missmich 10-06-2009 18:50:38
gevolgen renale compensatoire adaptatie 3 Anonymous 02-06-2009 19:06:32
postrenale acute NI, fractionele natriumexcretie 2 Anonymous 02-06-2009 14:01:25
ureum en creatinine 4 Anonymous 29-05-2009 20:26:03
les niertransplantatie 7 Anonymous 26-05-2009 16:56:09
Verriceuze endocarditis 5 Anonymous 25-05-2009 08:35:00
enkele vraagjes 2 s0204014 21-05-2009 09:57:26
klinische les Wegener 1 s0204014 21-05-2009 09:37:38
Leerstof 3 Lili 17-05-2009 09:30:05
Theorievraag examen 3 Anonymous 13-05-2009 12:09:15
Proefexamen 4 Anonymous 12-05-2009 15:59:19
casus 1 klinische les: diabetes 2 Anonymous 12-05-2009 14:29:53
ALBUSTIX 2 Anonymous 12-05-2009 14:02:19
4e of vijfde decade, p.29 3 Anonymous 02-05-2009 18:04:11
Overlappende tekst 3 Anonymous 15-04-2009 16:32:57
segmentaire hyalinisatie 2 Anonymous 10-04-2009 15:44:02
klinische symptomen glomerulonefritis 1 Anonymous 24-06-2008 14:56:40
hematurie bij acute allergische interstiŽle nefritis 1 Anonymous 24-06-2008 10:11:58
casus cellcept 7 Anonymous 23-06-2008 21:22:38
erfelijk vs glomerulonefritis 1 Anonymous 23-06-2008 19:26:49
alport en anti-gbm glomeruolnefritis 3 Anonymous 23-06-2008 15:56:04
hyperkaliemie 10 Colette 22-06-2008 11:34:07
AB pyelonefritis zwanger 3 Anonymous 21-06-2008 09:03:06
examencasus: meisje, 13j; microscopische hematurie 3 wouter9 18-06-2008 22:30:53
casus examen: vrouw; 62j; in VG "Wit kruis" poeder; ...... 3 wouter9 17-06-2008 16:41:10
casus 2 Anonymous 17-06-2008 13:24:35
hoofdpijn 2 Anonymous 17-06-2008 12:31:05
Ig A nefritis (Berger) 1 Anonymous 17-06-2008 12:10:54
examencasus 17/06 3 Anonymous 17-06-2008 12:08:23
duizelig bejaard, valt flauw, serumcreat omhoog 1 Anonymous 17-06-2008 11:22:49
wat zie je histologisch bij cyclosporine IS nefritis? 2 Anonymous 17-06-2008 10:13:47
examenvraagjes 9 Lotte 16-06-2008 19:45:31
Corticomedullaire differentiatie 5 Kaartje 16-06-2008 19:03:03
exa vraag compatibiliteit bij transplantatie 6 Anonymous 16-06-2008 18:27:59
DD dunnemembraanziekte/allport 4 seppe 16-06-2008 15:16:25
kahler vs amyloidose 2 Anonymous 16-06-2008 15:03:06
nieren grootte 2 seppe 16-06-2008 14:20:08
exa vraag 2 Anonymous 16-06-2008 07:56:28
wegener naar CNI 3 Anonymous 16-06-2008 07:41:55
exa vraag 2 Anonymous 16-06-2008 07:33:15
Aandoeningen bij vaatpatho's 3 Anonymous 15-06-2008 22:43:45
Membranoproliferatieve GN 2 Anonymous 15-06-2008 20:06:11
Post-renaal nierfalen 2 Anonymous 15-06-2008 14:53:13
Antidiurese en zo 2 Anonymous 15-06-2008 14:49:59
Onvolledige urinecollectie 3 Anonymous 15-06-2008 12:50:15
ProteÔnurie diagnostiek 2 Anonymous 15-06-2008 12:41:46
transplantatie 2 Loewie 14-06-2008 20:28:41
ACEI 2 Anonymous 14-06-2008 16:45:39
glomerulonefritissediment 4 Anonymous 14-06-2008 15:35:52
crescent 1 Anonymous 14-06-2008 14:06:49
urinesediment 5 Anonymous 14-06-2008 11:34:52
polycystose 1 seppe 14-06-2008 11:11:39
p21 1 seppe 14-06-2008 08:52:52
aanpassing dosis Albgebonden medicatie 4 seppe 14-06-2008 07:02:32
Postrenale ANI 1 Kaartje 13-06-2008 12:17:10
RA 2 Maarten1 10-06-2008 17:12:08
calciumkanaalblokkers I-CM 1 Anonymous 10-06-2008 16:08:19
casussen 3 **sofie** 10-06-2008 12:40:27
Examenvraag Berger 8 Anonymous 10-06-2008 10:01:22
verwarring over fanconi 3 Anonymous 09-06-2008 21:11:14
Examenvraag 2 Anonymous 09-06-2008 20:26:57
Kahler 2 Anonymous 09-06-2008 19:16:47
casus 2 Cl0cKw1S3 09-06-2008 18:13:03
Bij wie niertransplantatie? 2 inewesthovens 09-06-2008 17:21:56
casus 2 kliniek CNI 3 inewesthovens 09-06-2008 11:57:00
Casus BBQ 23 Delirium 08-06-2008 19:32:05
FS en FSGS 2 inewesthovens 08-06-2008 18:53:59
Medullaire cystenier 3 Maarten1 08-06-2008 16:58:01
casus: man, 63j, 3kg vermagerd, Hb en Hc gedaald,... 12 Anonymous 07-06-2008 17:17:22
transplantatie 4 Anonymous 07-06-2008 12:37:53
examenvraag nefro 6 Anonymous 07-06-2008 10:19:16
normochrome normocytaire anemie 3 seppe 06-06-2008 14:09:16
Wegener Berger 1 seppe 06-06-2008 12:22:07
waarden casus 3 seppe 06-06-2008 10:55:02
examenvraag ace-inhibitor 1 Anonymous 05-06-2008 20:42:32
totale creatinine uitscheiding 3 Anonymous 05-06-2008 20:13:16
HAHAHAHAHA 2 seppe 05-06-2008 17:16:57
glomerulonefritissediment p. 40 4 Anonymous 05-06-2008 13:31:42
klinische les 19/03? 5 inewesthovens 05-06-2008 12:07:48
vraagske 1 seppe 05-06-2008 11:55:47
fractionele natriumexcretie p.20 2 Anonymous 04-06-2008 14:21:41
furosemide nefrotisch syndroom 4 seppe 04-06-2008 14:16:27
Lupus 3 Maarten1 04-06-2008 14:11:56
kwantitatieve bepaling urine 1 seppe 04-06-2008 11:45:31
pathogenese glomerulonefritis 8 inewesthovens 04-06-2008 10:28:46
hematurie 6 seppe 04-06-2008 09:35:47
Kliniek 09/04: ANI 6 Anne86 04-06-2008 09:22:15
CNI examenvraag 7 Anne86 03-06-2008 22:33:18
Diabetes, blz. 57 1 Anonymous 03-06-2008 20:25:24
akute nierinsuff -> chronische nierinsuff 10 inewesthovens 03-06-2008 19:20:46
LED Mesangiale Glomerulonefritis 3 Delirium 03-06-2008 18:32:37
oorzaken acute tubulusnecrose 4 inewesthovens 03-06-2008 17:18:38
CNI, blz. 22 3 Anonymous 03-06-2008 09:57:30
Nefrotisch Syndroom - dosisaanpassing albumine-gebonden GM 2 Anonymous 02-06-2008 20:35:01
PoriŽn en slitmembraantjes 6 Anne86 02-06-2008 13:35:47
Casus acute nierinsuff 1 Anonymous 01-06-2008 20:29:43
DD FCGS en Minimal Changes Nefropathie 2 Anonymous 01-06-2008 17:19:10
niertransplantatie slide 13 3 Loewie 01-06-2008 14:25:17
Relatie histologie-kliniek? 1 Kaartje 01-06-2008 13:24:42
Nierfunctie 7 Kaartje 31-05-2008 19:09:27
myeloma cast nephropathy 11 s0159261 31-05-2008 15:43:12
PG remmers bij nefrotisch syndroom 2 Anonymous 31-05-2008 15:19:34
casus vorig jaar 2 Anonymous 31-05-2008 12:53:45
oedemen p 13 4 Anonymous 31-05-2008 12:51:41
Examenvraag vorig jaar 4 *Loesje 29-05-2008 22:02:01
Hemofiltratie vs hemodialyse 1 Anonymous 29-05-2008 15:28:46
p 58 plasmaceldyscrasieŽn 2 Colette 29-05-2008 14:55:33
complement factoren 2 Mullie 28-05-2008 19:20:53
complement factoren 1 Mullie 28-05-2008 19:20:50
creatinine klaring 1 Anonymous 28-05-2008 08:57:02
hemofiltratie (wz) 1 Lotte 27-05-2008 18:45:54
waarde voor macroscopische hematurie? 1 Anonymous 26-05-2008 17:54:55
pagina 33-37 4 pette 26-05-2008 07:43:36
kliniek 9/04 2 Lotte 25-05-2008 20:20:57
prognose ziekte van Berger pg 42 2 Oebechet 25-05-2008 18:53:33
Syndroom van Goodpasture pg 40 2 Oebechet 25-05-2008 18:52:02
poststreptokokken glomerulonefritis pg 39 2 Oebechet 25-05-2008 18:48:40
polycysteuze nierziekten pg 27 2 Oebechet 25-05-2008 18:46:28
behandeling van oedeem P14 4 Oebechet 25-05-2008 08:10:54
nefrotisch syndroom pg 23 2 Lotte 24-05-2008 19:24:27
Calcium-fosfaat metabolisme 3 Kaartje 24-05-2008 12:12:59
WBC-cilinders pg 7 2 Oebechet 24-05-2008 09:04:01
Behandeling hydrocoele 2 Anonymous 23-05-2008 08:49:00
Congenitale afwijkingen - hypoplasie 2 Andromeda 22-05-2008 15:12:20
Niertransplant 2 Anonymous 20-05-2008 12:18:46
globe vesical 2 Anonymous 18-05-2008 18:53:29
Cursus van rentergem en van damme 4 Anonymous 17-05-2008 13:35:23
labo 5 Herman 17-05-2008 06:27:41
nierontwikkeling 5 Anonymous 15-05-2008 15:17:11
creatinine 1 Anonymous 12-05-2008 14:49:56
acute poststreptokokken nierinsufficiŽntie 1 Herman 07-05-2008 10:13:00
diagnostische benadering van proteÔnurie, slide 22, VRG 2 Anonymous 06-05-2008 16:10:35
Casus 1 chronische nierinsufficiŽntie, vrouw, 41 jaar 2 Anonymous 04-05-2008 12:42:22
Chronische nierinsufficiŽntie, blz. 25 6 Anonymous 04-05-2008 12:28:32
Slide 76, Van Renterghem 1 Anonymous 04-05-2008 08:28:10
patiŽnt met nefrotisch syndroom => slides? 2 Anonymous 02-05-2008 11:27:39
interstitiele nefritis vs pyelonefritis 4 Lotte 26-04-2008 14:14:16
prerenale nierinsufficientie 2 Anonymous 22-04-2008 15:58:26
Histologie 1 Neileve 16-04-2008 13:14:48
Diabetes 5 Neileve 16-04-2008 12:48:36
Casussen haematurie 1 Anonymous 15-04-2008 18:39:32
Casussen acute nierinsufficientie, 09/04 3 Anonymous 15-04-2008 17:55:49
Slides VanRenterghem 1 Anonymous 02-04-2008 19:56:11
postrenale nierinsufficientie 2 Anonymous 02-04-2008 17:31:43
Acute tubulusnecrose p 19 23 Anonymous 02-04-2008 17:27:16
Hypo-albuminemie, p 12 2 Anonymous 02-04-2008 13:56:17
cursus, tot waar? 18 Anonymous 31-03-2008 16:39:43
selctieve proteÔnurie/albuminurie 3 Poejon 29-03-2008 15:08:28
Congenitale nieraandoeningen - nefrogene ampulla 3 Anonymous 19-03-2008 20:19:40
dysplasie - VanDamme 8 Anonymous 19-03-2008 18:30:32